Sok szülő számára a hozzátáplálás kihívást jelent, amelynek során számos kérdés merül fel: mikor és hogyan kezdjük el, milyen ételeket válasszunk, hogyan reagálhatunk a gyermekünkre, és hogyan biztosítsuk, hogy étrendje kiegyensúlyozott és változatos legyen. Az egészségmegőrzés és -támogatás babakorban kezdődik, és fontos, hogy már ebben az időszakban megfelelő alapokat teremtsünk a kisbabák számára.

Dr. Bozó Dóra legfrissebb tudományos eredményeket és saját tapasztalatait ötvözi könyvében, hogy segítsen a szülőknek az egészséges táplálkozás alapjainak megértésében és gyakorlati alkalmazásában. A könyvben olyan kérdésekre ad választ, mint mikor és hogyan kezdjük el a hozzátáplálást, milyen étrenddel készüljünk fel, és hogyan segítsünk a babának a változatos étkezés kialakításában.

Az egészséges baba gondozása nemcsak az étrendre, hanem az allergiák megelőzésére és az étrendbiztonságra is kiterjed. A könyvben található tippek és tanácsok segítenek abban, hogy a szülők magabiztosan kezeljék az étkezési kihívásokat, és biztosítsák, hogy gyermekük egészséges és boldog legyen.