Ma már egyértelműen tévedés azt hinni, hogy elegendő egy szakma vagy diploma megszerzése ahhoz, hogy hosszú távon is tudjunk boldogulni az életünkben. Szükség van a folyamatos tanulásra, képességeink, kompetenciáink fejlesztésére, hogy versenyképes munkavállalók maradjunk. Ezt vallják a ’Life Long Learning’ szószólói, akik az élethosszig tartó tanulásban hisznek.

Zsuffa Ákos a felnőttképzések hazai szakértőjeként mindenkinek azt tanácsolja, hogy soha ne hagyjuk abba a tanulást, mert csak a friss tudással maradhatunk piacképesek, akik bármilyen gazdasági helyzetben el tudnak helyezkedni. A tanulás hosszú távú befektetés, de kiválóan megtérül az évek alatt.

A jogi végzettségű szakember az FVSZ, azaz a Felnőttképző Szövetség elnökeként jól látja a hazai képzési palettát és színvonalat, és azt tanácsolja, hogy érdemes válogatni a képzések között, és a legjobbat kiválasztani. Az FVSZ szigorú és következetes a tagok megválogatásában, és elkötelezett a minőségi, magas színvonalú képzések iránt.