Egy építőipari beruházásnál rendkívül fontos, hogy a felbérelt csapat profi hozzáállást tanúsítson és igényes munkát végezzen. A jó szakemberek elérhetősége szájról szájra terjed, hiszen a megbízhatóság a megrendelők számára kulcsfontosságú. Akad, aki hajlandó magasabb árat is fizetni a színvonalas végeredményért és sokszor inkább tényleg megéri várni egy szakértő brigádra.

A dunaújvárosi székhelyű A Te Ablakod hivatásos csapata immár több, mint 10 éve tevékenykedik a nyílászárók világában. Legyen szó új ház építéséről, vagy „csupán” egy felújításról, a professzionális munka náluk alapkövetelmény. A termékek forgalmazásán túl legfőbb szolgáltatásaik közé tartozik a nyílászáró beépítés, bontás, helyreállítás plusz igény szerint a hozzájuk tartozó kiegészítők telepítése.

A garancia időn belül ingyenesen, de azon túl is végeznek utólagos beállításokat és alkalmaznak speciális állagmegőrző technológiákat. Kapcsolatfelvételi űrlapjuk segítségével könnyen és gyorsan információhoz juthatsz, a tanácsadás és a helyszíni felmérés náluk díjmentes.