A rezsiköltségek megemelkedésével egyre sürgetőbb lecserélni a régi nyílászárókat, hiszen télen mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, ha nem szigetelnek megfelelően. Érdemes még a téli hideg előtt lépni, és gyorsan belevágni a korszerűsítésbe.

A Te Ablakod csapata szakértő segítséget adhat az ajtók, ablakok cseréjéhez, amivel nagyon sokat takaríthatunk meg. Műanyag és fa ajtókat, beltéri és bejárati ajtókat, tetőtéri ablakokat forgalmaznak, valamint árnyékolástechnikával, garázskapukkal is foglalkoznak. Igény szerint a régi nyílászárók bontását és elszállítását is elvégzik helyettünk, ezzel pedig nagy kényelmetlenséget vesznek le a vállunkról. A felmérés és a tanácsadás díjmentes, így kockázatmentesen megtudhatjuk, hogy mennyibe is kerülne a korszerűsítés, illetve jótanácsokkal látnak el minket, hogy mi a legjobb megoldás, mit érdemes cserélni, milyen típusokat érdemes választani.

Most már tényleg eljött az energiatakarékosság ideje, készüljünk fel az emelkedő rezsiköltségekre, korszerűsítsük otthonunkat modern, jól szigetelő nyílászárókkal.