A 2 évvel ezelőtti mélypont után a szakértők úgy vélik, idén ismét elérhetővé válik a 2019-es év turisztikai volumene, amikor rekordokat döntött a hazai vendégforgalom

A népszerű és közkedvelt desztinációk mellett egyre többen vágynak kevésbé ismert, félreeső helyekre is, ahol kevesebben vannak és nyugodtabban lehet pihenni. Szerencsére megkapó látnivalókból, titkos helyekből egyáltalán nincs hiány Magyarországon, így aki útnak indul idén, egész biztosan felfedezhet olyan helyet, ahol még eddig sohasem járt.

Zsuffa Ákos turisztikai szakértő véleménye szerint is szükség van a vidéki turizmus fejlesztésére és népszerűsítésére, hiszen így kevésbé frekventált helyszínek is népszerűbbé válnak. Ennek azonban feltétele a megfelelő kapacitás és a minőségi turisztikai kínálat. A vidéki turisztikai fejlesztések egyik jó példája a Zsályaliget Élménypark. Ez a komplexum szállodából, egy több hektáros óriási élményparkból és konferenciaközpontból áll, így ki tudja szolgálni a családok és az üzleti utazók igényeit is.