A Te Ablakod egy profi vállalkozás, amely nyílászárók beszerelésével foglalkozik. Az ajtók és ablakok mellett árnyékolástechnikával, garázskapuval és szúnyoghálókkal is foglalkoznak, így ha nyílászárókkal kapcsolatos kérdésünk van, ők biztosan megtalálják a megoldást.

A cég szakemberei gyors és precíz árajánlatot adnak, amit garantáltan 72 órán belül elküldenek nekünk az igény beérkezését követően. Nagy előnyük még az is, hogy a régi nyílászárókat díjmentesen elszállítják, így ezzel sem kell nekünk foglalkozni. A felmérés és tanácsadás náluk díjmentes, ezzel is segítve minket a vásárlással kapcsolatos döntések meghozatalában.

Ha a nyári szezonban szükségünk van szúnyoghálóra, érdemes hozzájuk fordulni. A cég szakemberei segítenek, hogy melyik a legmegfelelőbb szúnyogháló ablakhoz. Lehet rolós vagy fix megoldás is, attól függően, hogy mennyire zavar minket, ha állandóan az ablakon van a szúnyogháló. Illetve természetesen a rolós megoldást érdemes választani, ha biztosítani akarjuk az átjárhatóságot.