A mindennapi üzletmenet során talán nem is gondolunk bele, milyen veszélynek vagyunk kitéve a virtuális térben. Azonban a kockázat valós, így érdemes bebiztosítani magunkat.

Éppen ezért érdemes megelőzni a bajt, és előre gondoskodni. A Heimdal Security intelligens kiberbiztonsági megoldásokat kínál. A Heimdal Security rendszerei DNS, HTTP és HTTPs protokollokat is lefedi, illetve hálózati, végponti és email forgalmat is figyel. A Heimdal újgenerációs antivírust és privilegizált hozzáférést is biztosít, integrált és személyre szabható megoldásokat nyújt. Egyik funkciója a levelezésvédelem, ami azért nagyon hasznos, mert figyelmezteti a felhasználókat a csalási kísérletekre, amelyek sajnos egyre gyakrabban fordulnak elő, és a gyanútlan felhasználó könnyen áldozattá válhat. Az Email security modul pedig kivételes email biztonságot nyújt. Nagyon modern spam szűrővel és rosszindulatú kártevők elleni védelmi rendszerrel is rendelkezik. Több email biztonsági vektort tartalmaz, mint bármely más fellelhető platform.

Összességében tehát a Heimdal Security olyan újgenerációs, többfunkciós kiberbiztonsági megoldás csomag, ami mellett nyugodtan aludhatunk, mert használatával elkerülhetjük a rosszindulatú kibertámadásokat.