Idén is lesznek hosszú hétvégék, amelyek remek alkalmat kínálnak arra, hogy elinduljunk felfedezni Magyarországot. Ha szeretjük a városokat, és egy nagyon szép fekvésű települést szeretnénk megismerni gazdag történelemmel, érdekes látnivalókkal, akkor például érdemes megismerni Pécset.  Például azért is, mert Pécs az egyik hazai nagyvárosunk, ahol Világörökségi helyszíneket is megismerhetünk.

Érdemes a város körül is kirándulni egyet, vagy ellátogatni Pogányba, ahol egy nagyon érdekes 23 hektáros élményparkot találunk, amit imádnak a gyerekek. A Zsályaliget élménypark turisztikai projekt az utóbbi évek egyik sikeres beruházása a környéken. Szálloda, élménypark és konferenciaterem is épült, így a családok és az üzletemberek számára is vonzó úticélt kínál, nem is beszélve arról, hogy munkahelyet is teremtett a beruházás, ami a helyi emberek számára további pozitívum.

Érdemes tehát felfedeznünk Magyarországot, hiszen nem csak a látnivalók sokfélesége inspirálhat minket utazásra, hanem a minőségi turisztikai szolgáltatások is, amelyekre szerencsére egyre több példát találunk.